Oudercomité

Oudercomité

= O.C.

 

Neem jij deel aan onze 10e vaderdagquiz? Schrijf je dan snel in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het oudercomité of kortweg OC van 'de Singel' is een toffe en dynamische groep ouders die zich graag inzet voor alle kinderen van de school.

In kleinere werkgroepen organiseren wij verschillende activiteiten zoals:

  • de Vaderdag-quiz;
  • een wandeling;
  • het eetfestijn;
  • de recepties voor de 'afstuderende' kleuters en lagere schoolkinderen;
  • als afsluiter een spetterend schoolfeest.

De opbrengst van deze activiteiten wordt telkens terug geïnvesteerd in projecten voor de kinderen. Zo konden bijvoorbeeld dit schooljaar alle kinderen mee op zee- en bosklassen en was er tijdens de speeltijden tal van spelmateriaal beschikbaar.

Elk lid van het OC is volledig vrij om één of meerdere werkgroepen te kiezen. Afhankelijk van je beschikbare vrije tijd, bepaal je zelf welke activiteiten je mee kan organiseren of waarbij je een handje kan helpen.

We vergaderen 5 à 6 keer per jaar op school, samen met de directie en enkele leerkrachten en vormen zo een nauwe schakel tussen de kinderen, ouders, leerkrachten en directie.

Heb je nog een beetje vrije tijd en wil jij je graag aansluiten bij het OC?

Spreek ons gerust aan tijdens onze activiteiten! Je kan ons herkennen aan onze rode polo.

Je kan ook contact opnemen via Facebook: "oudercomté - GBS De Singel Beerse" of e-mail: "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.".

Hopelijk tot binnenkort want vele handen maken licht werk!