2A

2A

Juf Nancy Fens & Juf Jente Boeren

 

Carnaval

14 februari 2018, 4:01 pm Geschreven door
Gepubliceerd in 2A

Carnaval vieren en pannenkoeken smullen. Heerlijk!

Werken met gips

14 februari 2018, 3:28 pm Geschreven door
Gepubliceerd in 2A

In de les muzische mochten de leerlingen

Bezoek aan de chocoladefabriek

27 november 2017, 8:55 pm Geschreven door
Gepubliceerd in 2A
Getagged onder

Op vrijdag 24 november gingen we naar de chocoladefabriek. Bij de workshop mochten we zelf chocoladefiguren maken en deze inschilderen. Wat een leuke ervaring!

Terwijl de figuren hard moesten worden, mochten we naar een filmzaaltje waar we een heel interessante uitleg kregen over de weg van de cacaoboon tot chocolade.

Thema herfst

3 november 2017, 2:50 pm Geschreven door
Gepubliceerd in 2A

De voorbije maand werkten we rond het thema 'Herfst'. Een thema boordevol interessante activiteiten. Zo brachten we o.a. een bezoek aan de boomgaard 'Roes' in Oud-Turnhout waar we na de wandeling appelen, peren en appelsap konden kopen en zelf mochten betalen. We schilderden een herfstpalet, proefden allerlei uitheems fruit en bakten appelstrudel. Mmm....heerlijk!

Worsteltornooi

24 september 2017, 5:12 pm Geschreven door
Gepubliceerd in 2A

Voor de eerste keer organiseerde de sportdienst van onze gemeente een worsteltornooi. De kinderen van de eerste graad moesten worstelen tegen de kinderen van de andere scholen van Beerse.

De leerlingen van het 6e leerjaar speelden scheidsrechter.

Speurtocht

21 september 2017, 7:04 pm Geschreven door
Gepubliceerd in 2A

We zijn dit schooljaar gestart met het thema 'Welkom in de klas en op onze school'. Als activiteit hebben we hierbij een leuke speurtocht gedaan. Dankzij de hulp van onze middagmoeders mochten we in kleine groepjes afbeeldingen gaan zoeken bij de verschillende klassen en deze ook op onze plattegrond op kleven. Het was een leerrijke namiddag.