Kathleen Beyens

Kathleen Beyens

kermis in de klas

2 november 2017, 4:45 pm

Na het bezoekje aan de kermis, eendjes vissen tijdens de rekenles (tellen of je er meer of minder gevangen had in 1 minuut tijd), bouwden we zelf ook een kermismolen met knex volgens een stappenplan.

Naar de kermis

2 november 2017, 3:27 pm

Ook al gaan we naar de "grote school".  Naar de kermis gaan met de klas vinden we nog steeds leuk.  De buggy's en de paardenmolen waren die dag voor ons speciaal open.  In de klas deelden we onze ervaringen van de verschillende attracties op de kermis en/of in een pretpark met plezier aan elkaar.

fietsparcours op de speelplaats

9 november 2016, 8:10 pm

Heb je al gezien wat wij al fietsend kunnen ?  Wij kunnen al : vertrekken met één voet op de pedaal, langs de juiste kant afstappen, zigzaggen tussen kegeltjes, onmiddellijk stoppen bij het afgesproken "stopsignaal", met één hand fietsen zodat we een ballon kunnen aantikken, fietsen onder een laag poortje, fietsen tussen twee rijen kegels, ...  De echte durvers fietsten zelfs over een bruggetje.

scholenveldloop 2016

9 november 2016, 8:01 pm

Na enkele keren gewerkt te hebben aan onze conditie, waren we helemaal voorbereid op de scholenveldloop.  Allen behaalden we de "eindmeet".  Joepie !!

Maquette van de klas bouwen

9 november 2016, 7:50 pm

Ons klasje zelf bouwen in "mini-versie".  Wat een ervaring !

kermismolen met knex

16 oktober 2016, 11:54 pm

Na het bezoekje aan de kermis, eendjes vissen tijdens de rekenles, bouwden we zelf ook een kermismolen met knex.

Joepie, naar de kermis !!

16 oktober 2016, 11:30 pm

Na een dagje vrijaf, gingen we met onze vriendjes en vriendinnetjes van de school en onze juf naar de kermis.  Speciaal voor ons waren de buggy's, paardenmolen en de autootjes open.  Op elke attractie mochten we 2 keer.  We maakten samen veel plezier.  In de voormiddag werden we door de kleuterjuffen getrakteerd met smoutebollen. Mmmm, smullen maar.  Ook tijdens de rekenles speelden we een beetje kermis.  Eendjes vangen en telkens tellen of je er meer of minder had dan je klasgenootje.  Ook maakten we zelf nog een kermismolen met knex.

Fitte schooldag

16 oktober 2016, 11:22 pm

We startten de dag met een leuk dansje en nadien "showden" we onze sportieve outfit.