Nancy Fens

Nancy Fens

Carnaval

14 februari 2018, 4:01 pm

Carnaval vieren en pannenkoeken smullen. Heerlijk!

Werken met gips

14 februari 2018, 3:28 pm

In de les muzische mochten de leerlingen

Bezoek aan de chocoladefabriek

27 november 2017, 8:55 pm

Op vrijdag 24 november gingen we naar de chocoladefabriek. Bij de workshop mochten we zelf chocoladefiguren maken en deze inschilderen. Wat een leuke ervaring!

Terwijl de figuren hard moesten worden, mochten we naar een filmzaaltje waar we een heel interessante uitleg kregen over de weg van de cacaoboon tot chocolade.

Thema herfst

3 november 2017, 2:50 pm

De voorbije maand werkten we rond het thema 'Herfst'. Een thema boordevol interessante activiteiten. Zo brachten we o.a. een bezoek aan de boomgaard 'Roes' in Oud-Turnhout waar we na de wandeling appelen, peren en appelsap konden kopen en zelf mochten betalen. We schilderden een herfstpalet, proefden allerlei uitheems fruit en bakten appelstrudel. Mmm....heerlijk!

Worsteltornooi

24 september 2017, 5:12 pm

Voor de eerste keer organiseerde de sportdienst van onze gemeente een worsteltornooi. De kinderen van de eerste graad moesten worstelen tegen de kinderen van de andere scholen van Beerse.

De leerlingen van het 6e leerjaar speelden scheidsrechter.

Speurtocht

21 september 2017, 7:04 pm

We zijn dit schooljaar gestart met het thema 'Welkom in de klas en op onze school'. Als activiteit hebben we hierbij een leuke speurtocht gedaan. Dankzij de hulp van onze middagmoeders mochten we in kleine groepjes afbeeldingen gaan zoeken bij de verschillende klassen en deze ook op onze plattegrond op kleven. Het was een leerrijke namiddag.

Wieltjesdag

13 mei 2017, 6:46 pm

Vrijdag 12 mei hielden we met de ganse school een wieltjesdag. De voormiddag was bestemd voor de kinderen van de lagere school;  in de namiddag mochten de kleuters. Per graad legden we een parcours af, maar de kinderen konden ook vrij steppen, rolschaatsen en ....

Studiereis naar Bokrijk

10 mei 2017, 8:57 pm

Samen met het eerste leerjaar gingen we op studiereis naar Bokrijk. Hier zagen we hoe de mensen vroeger leefden. Onder begeleiding van een gids brachten we een bezoek aan de boerderij. De gids vertelde over de dieren, maar ook over dierenhuiden.

Experimenteren

11 april 2017, 7:09 pm

Tijdens het thema 'Experimenteren' mochten wij zelf een keertje juf of meester spelen. Daarvoor zochten we allemaal een experimentje om voor de klas te brengen. Het was een zeer interessant en leerrijk thema. Elke dag opnieuw keken we uit naar de volgende proefjes. Hier zie je ons als jonge

Zwerfvuilactie

11 april 2017, 7:02 pm

Met alle scholen van Beerse maakten we onze gemeente weer helemaal proper. Wat een tof initiatief!!